ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 1st Mediterranean Chef’s Competition 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 1st Mediterranean Chef’s Competition 2020

Οι Χορηγοί του 1st Mediterranean Chef’s Competition 2020

Με την παρουσία πολλών επισκεπτών, επαγγελματιών αρχιμαγείρων & αρχιζαχαροπλαστών, αλλά και πολλών σπουδαστών, ξεκίνησε και έληξε το 1st Mediterranean Chef’s Competition στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που διοργανώθηκε από την Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και την Mact Media Group.


Το 1st Mediterranean Chef’s Competition περιείχε κορυφαίες στιγμές όπως οι βραβεύσεις των νικητών κάθε κατηγορίας και πολλά masterclasses που επιμελήθηκαν γνωστοί chef και pastry chef της χώρας και του εξωτερικού.


Όλο αυτό το επίτευγμα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη σημαντικών εταιριών οι οποίες έγιναν χορηγοί της εκδήλωσης και έτσι διεξάχθηκε με τεράστια επιτυχία. Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρία ESTIASI που με την συμβολή της στήθηκε όλο το διαγωνιστικό κομμάτι καθώς χορήγησε όλο των επαγγελματικό εξοπλισμό κουζινών του διαγωνισμού. Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή της εταιρίας ACTA η οποία παραχώρησε τα βραβεία στους νικητές των κατηγοριών επαγγελματιών .

Τεράστια συμβολή με τις μοναδικές στολές έδωσε το παρόν της η εταιρία GK FORCES που τις παραχώρησε στους νικητές των διαγωνισμών και τους Chefs σαν ένα δώρο ξεχωριστό που θα τους θυμίζει την συμμετοχή τους στην διοργάνωση. Η Περιφέρεια Ηπείρου έδωσε το σημάδι της σε αυτή την εκδήλωση καθώς όχι μόνο ήταν χορηγός της αλλά τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο της τιμώμενης περιοχής και για την προσφορά της στην ελληνική γαστρονομία. Επίσης η Περιφέρεια Αττικής ήταν παρούσα και έδωσε την ευκαιρία σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις της περιφέρειας να πάρουν μέρος και να γίνουν ένα σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης . Ωστόσο η σχολή LE MONDE ήταν αυτή η οποία τράβηξε πολλά βλέμματα τις ημέρες της εκδήλωσης γιατί εκτός από την χορηγία που έδωσε στην εκδήλωση μια νότα υψηλής γαστρονομίας μέσα από τις αμέτρητες συμμετοχές της στους διαγωνισμούς κατά τους οποίους απέσπασαν πάρα πολλά βραβεία .Δίπλα στην διοργάνωση αυτή ήταν και οι εταιρίες ARGUS PACK , THREPSI , ALEXANDER FOODS , MEDITERRANEAN COLLEGE, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΝΕΡΑ ΘΕΩΝΗ, ΣΤΡΟΥΓΓΑΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, BATAVIA ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ALPHA ICE, Ο ΚΙΜΩΝΑΣ CATERING,ΧΑΛΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ CATERING, SARRIS, READY.GR, LONGOPACK GREECE που με τον δικό τους χαρακτήρα έκαναν για ακόμη μια φορά την διαφορά και απέσπασαν θετικές εντυπώσεις από τους επισκέπτες και τους διαγωνιζόμενους .

Με μεξικάνικη διάθεση η εταιρία @flya χορήγησε την εκδήλωση καθώς έκανε παρουσίαση με θέμα ‘’Μεξικάνικη Κουζίνα’’ και πως μπορούν τα προϊόντα αυτά να ενταχθούν στις ελληνικές κουζίνες . Τέλος με υπέροχα αρώματα και γεύση πλαισίωσαν το Gala των εγκαινίων τα εκλεκτά κρασιά του οινοποιείου MARGETIS GREEK WINES που χάρισαν σε όλους τους καλεσμένους μια σφραγίδα μοναδικότητας που τα ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα κρασιά .

Οι διοργανωτές η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος και η Mact Media Group θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους χορηγούς έγιναν κομμάτι αυτής την εκδήλωσης και να ευχηθούν σε μια μελλοντική συνεργασία. Κλείνουμε το ραντεβού μας για 2021 στο μεγαλύτερο Διαγωνισμό Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής και σας περιμένουμε όλους εκεί.

Με εκτίμηση
Γ. Διευθυντής Mact Media Group
Δημοσιογράφος Ένωσης Δημοσιογράφων
Περιοδικού Και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας – Θράκης
Γεώργιος Καραχρήστος

CHEF’S CLUB OF GREECE – www.chefclub.gr – info@chefclub.gr– +30 2108251401
MACT MEDIA GROUP – www.mact.gr – g.karachristos@mact.gr – +30 2110129575 – 72 syngrou Avenue 11742 Athens

ATHENS COFFEE FESTIVAL 2017
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


My Cart
Wishlist
Είδατε πρόσφατα
Categories