Κεικ Σοκολατας

ΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Μερίδες 8-10

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 25-35 λεπτά

 

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φάριν απ)

125 γρ. μαργαρίνη

125 γρ. φρέσκο γάλα με 3,5% λιπαρά

2 αυγά

30 γρ. SPLENDA Άχνη

15 γρ. κακάο

1 σακουλάκι νιφάδες κουβερτούρας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη SPLENDA Άχνη. Ρίχνετε το γάλα και τα αυγά σιγά σιγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο και τις νιφάδες κουβερτούρας και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

2.Ρίχνετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 – 35 λεπτά.

3.Όταν βυθίσετε στο κέικ ένα μαχαίρι και βγει καθαρό, το κέικ σας είναι έτοιμο.

 

ΚΕΙΚ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ
My Cart
Wishlist
Είδατε πρόσφατα
Categories