ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φάριν απ)
- 125 γρ. μαργαρίνη
- 125 γρ. φρέσκο γάλα με 3,5% λιπαρά
- 2 αυγά
- 30 γρ. SPLENDA Άχνη
- 1 γρ. βανίλια
- Ένα βάζο Jok’n’al Lemon Curd (Κρέμα Λεμονιού)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη SPLENDA Άχνη. Ρίχνετε το γάλα και τα αυγά σιγά σιγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι και τη βανίλια και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
2.Ρίχνετε το μίγμα σε μια βουτυρωμένη φόρμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 – 35 λεπτά.
3.Όταν βυθίσετε στο κέικ ένα μαχαίρι και βγει καθαρό, το κέικ σας είναι έτοιμο.
4.Αφήνετε να κρυώσει για λίγο, ξεφορμάρετε και αλείφετε το πάνω μέρος με Jok’n’al Lemon Curd.