Το Bistec Encebollado, ή μπριζόλα με κρεμμύδια, είναι μια καρυκευμένη, γευστική μοσχαρίσια μπριζόλα στο τηγάνι . Το Bistec Encebollado παίρνει την υπέροχη γεύση του από την σπιτική μαρινάδα μας, που γίνεται γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας καρυκεύματα GOYA® που αγαπάτε ήδη.
Έτοιμο σε 40 λεπτά
Πικάντικο
ΥΛΙΚΑ
0,25 φλιτζάνι λευκό ξύδι
1 κουταλιά της σούπας GOYA ADOBO με Πιπέρι
1 κουταλιά σούπας σκόρδο
0,25 κουταλιά της σούπας ρίγανη ξερή
0,25 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
150 γρ μοσχαρίσιες μπριζόλες
3 άσπρα κρεμμύδια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε ξύδι, ADOBO με πιπέρι και ρίγανη. Λαδώνετε τις μπριζόλες και τα κρεμμύδια και ανακατεύετε . Καλύψτε τις μπριζόλες με το μίγμα από το μπόλ.και βάλτε τις στο ψυγείο. Μαρινάρετε τουλάχιστον από 1 εως και 12 ώρες.
Θερμάνετε σε μεσαία προς υψηλή θερμοκρασία το λάδι σε μεγάλο τηγάνι .Προσθέστε το μοσχάρι, τα κρεμμύδια και τη μαρινάδα και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρις ότου τα κρεμμύδια γίνουν ημιδιαφανή και οι μπριζόλες μαγειρευτούν, περίπου 10 λεπτά.
Ομοιόμορφα σερβίρετε το κρέας μεταξύ των πιάτων . Γαρνίρετε με κρεμμύδια και σάλτσα