Συστατικά
- 1 κούπα GOYA μαύρα φασόλια
- 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1/4 κούπας σχοινόπρασσο
- 6 σκελίδες σκόρδο
- 1/4 κουτ σούπας πιπέρι καγιέν
- 1/2 κούπα ντομάτα
- Μπαχαρικό GOYA Adobo με πιπέρι
- 8 αυγά
- 2 κουτ σούπας βούτυρο
- 1 κούπα τριμμένο τυρί
- Σάλτσα Βέρντε
- 1 Αβοκάντο
Εκτέλεση
- Ανοίξτε τα φασόλια σύμφωνα με τις οδηγίες και στραγγίξτε τα από το υγρό τους.
- Σε ένα μεσαίο τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι περίπου ένα λεπτό. Προσθέτετε το σχοινόπρασσο, το σκόρδο και το πιπέρι καγιέν και τα σωτάρετε για ένα λετπό. Προσθέτετε την ντομάτα και τ αφηνεται μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
- Σε ένα μπώλ, χτυπάμε τα αυγά με το μπαχαρικό Adobo (περίπου 1/4 κουτ γλυκού).
- Σε μέτρια φωτιά και σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το 1/4 από το βούτυρο και το 1/4 από το μείγμα με τα αβγά. Σηκώνουμε τις άκρες ώστε να γλυστράει το μείγμα από κάτω.
- Όταν η ομελέτα είναι σχεδόν έτοιμη, απλώστε το 1/4 των φασολιών στην μια πλευρά και ρίξτε από πάνω το 1/4 κούπας τυρί τριμένο
- Διπλώστε την ομελέτα και αφήστε την για ένα λεπτό ώστε να λιώσει το τυρί. Επαναλάβετε την διαδικασία με τα υπόλοιπα
- Γαρνίρετε με σάλτσα Verde και κομμάτια αβοκάντο