ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ & ΣΑΛΤΣΑ VERDE

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ & ΣΑΛΤΣΑ VERDE

Συστατικά

  • 1 κούπα GOYA μαύρα φασόλια
  • 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/4 κούπας σχοινόπρασσο
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 1/4 κουτ σούπας πιπέρι καγιέν
  • 1/2 κούπα ντομάτα
  • Μπαχαρικό GOYA Adobo με πιπέρι
  • 8 αυγά
  • 2 κουτ σούπας βούτυρο
  • 1 κούπα τριμμένο τυρί
  • Σάλτσα Βέρντε
  • 1 Αβοκάντο

Εκτέλεση

  1. Ανοίξτε τα φασόλια σύμφωνα με τις οδηγίες και στραγγίξτε τα από το υγρό τους.
  2. Σε ένα μεσαίο τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι περίπου ένα λεπτό. Προσθέτετε το σχοινόπρασσο, το σκόρδο και το πιπέρι καγιέν και τα σωτάρετε για ένα λετπό. Προσθέτετε την ντομάτα και τ αφηνεται μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
  3. Σε ένα μπώλ, χτυπάμε τα αυγά με το μπαχαρικό Adobo (περίπου 1/4 κουτ γλυκού).
  4. Σε μέτρια φωτιά και σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το 1/4 από το βούτυρο και το 1/4 από το μείγμα με τα αβγά. Σηκώνουμε τις άκρες ώστε να γλυστράει το μείγμα από κάτω.
  5. Όταν η ομελέτα είναι σχεδόν έτοιμη, απλώστε το 1/4 των φασολιών στην μια πλευρά και ρίξτε από πάνω το 1/4 κούπας τυρί τριμένο
  6. Διπλώστε την ομελέτα και αφήστε την για ένα λεπτό ώστε να λιώσει το τυρί. Επαναλάβετε την διαδικασία με τα υπόλοιπα
  7. Γαρνίρετε με σάλτσα Verde και κομμάτια αβοκάντο

ΑΥΓΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΣΕ ΤΟΡΤΙΓΙΑ
My Cart
Wishlist
Είδατε πρόσφατα
Categories