Μερίδες 20
Χρόνος προετοιμασία: 15 λεπτά
Χρόνο μαγειρέματος: 7-9 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
- 75 γρ. μαργαρίνη
- 225 γρ. φυστικοβούτυρο
- 1 αυγό, χτυπημένο
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 βανίλιες
- 25 γρ. SPLENDA Άχνη
- 200 γρ. αλεύρι
- ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- μια πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° Κελσίου. Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και το βάζετε στην άκρη.
- Χτυπάτε καλά στο μίξερ το φυστικοβούτυρο με τη μαργαρίνη μέχρι να γίνει λείο μείγμα.
- Προσθέτετε το αυγό χτυπημένο, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και την SPLENDA Άχνη και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα.
- Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ζύμη.
- Πλάθετε στρογγυλά μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα πιέζετε με τα δάκτυλα να κάνετε στρογγυλά μπισκότα με περίπου 5 εκατοστά διάμετρο και ½ εκατοστό πάχος γιατί θα απλώσουν.
- Τα τοποθετείτε σε ταψί που έχετε στρώσει λαδόκολλα και αφήνετε μια απόσταση περίπου 6 εκατοστών μεταξύ τους. Τα ψήνουμε για 7-9 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Τέλος, τα αφήνετε να κρυώσουν σε μια σχάρα. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο για 4-5 μέρες.