ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ

Μερίδες 20

Χρόνος προετοιμασία: 15 λεπτά
Χρόνο μαγειρέματος: 7-9 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • 75 γρ. μαργαρίνη
  • 225 γρ.  φυστικοβούτυρο
  • 1 αυγό, χτυπημένο
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 βανίλιες
  • 25 γρ. SPLENDA  Άχνη 
  • 200 γρ. αλεύρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • μια πρέζα αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° Κελσίου. Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και το βάζετε στην άκρη.
  • Χτυπάτε καλά στο μίξερ το φυστικοβούτυρο  με τη μαργαρίνη μέχρι να γίνει λείο μείγμα.
  • Προσθέτετε το αυγό χτυπημένο, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και την SPLENDA  Άχνη και ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα.
  • Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ζύμη.
  • Πλάθετε στρογγυλά μπαλάκια σε μέγεθος καρυδιού και τα πιέζετε με τα δάκτυλα να κάνετε στρογγυλά μπισκότα με περίπου 5 εκατοστά διάμετρο και ½ εκατοστό πάχος γιατί θα απλώσουν.
  • Τα τοποθετείτε σε ταψί που έχετε στρώσει λαδόκολλα και αφήνετε μια απόσταση περίπου 6 εκατοστών μεταξύ τους. Τα ψήνουμε για 7-9 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
  • Τέλος, τα αφήνετε να κρυώσουν σε μια σχάρα. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο για 4-5  μέρες.

 

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ
Το καλάθι μου
Αγαπημένα
Είδατε πρόσφατα
Κατηγορίες