AtFlya - Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

ΣΟΡΜΠΕ ΜΑΓΚΟ

Μερίδες 4

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος: 4 ώρες

ΥΛΙΚΑ

  • 2 μεγάλα ώριμα μάνγκο, αποφλοιωμένα και ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας SPLENDA  Άχνη
  • 2 ασπράδια αυγών
  • χυμός από 1 λάιμ
  • 2 φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάλτε το ψιλοκομμένο μάνγκο και την SPLENDA  Άχνη στο multi μέχρι να πολτοποιηθεί πλήρως. Προσθέστε τα ασπράδια των αυγών, το χυμό λάιμ και την μέντα, και ανακατέψτε πάλι στο multi μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ρηχό δοχείο και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Κατόπιν βγάλτε το από την κατάψυξη και ανακατέψτε καλά ώστε να διαλυθούν οι κρύσταλλοι. Επιστρέφετε το σκεύος στην κατάψυξη για τουλάχιστον τρεις ακόμα ώρες. Εναλλακτικά, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη χρήση παγωτομηχανής.
3. Πριν σερβίρετε, αφήστε το σκεύος έξω από την κατάψυξη για 10 περίπου λεπτά, ώστε να μαλακώσει.

ΚΕΙΚ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ
My Cart
Wishlist
Είδατε πρόσφατα
Categories