Μερίδες 14
- Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
- Χρόνος μαγειρέματος: 8 λεπτά συν 30 λεπτά για να “ξεκουραστεί” η ζύμη
ΥΛΙΚΑ
- 80 γρ. αλεύρι
- 80 γρ. τριμμένα αμύγδαλα
- 2 αυγά
- 5 γεμάτες κουταλιές της σούπας SPLENDA Άχνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- 150 γρ. βούτυρο με χαμηλά λιπαρά, λιωμένο
- 1 κουταλιά της σούπας SPLENDA Άχνη για το ντεκόρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι με τα τριμμένα αμύγδαλα.
- Προσθέστε τα αυγά, την SPLENDA Άχνη, την κανέλα και το πιπέρι και ανακατέψτε τα με το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα για 2-3 λεπτά.
- Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
- Αφήστε τη ζύμη να “ξεκουραστεί” για 30 λεπτά.
- Για να δώσετε σχήμα στα μπισκότα σας χρησιμοποιήστε φορμάκια σε διάφορα σχήματα αφού πρώτα τα αλείψετε εσωτερικά με βούτυρο ή λάδι.
- Τοποθετήστε τα μπισκότα σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολα και ψήστε τα για 7-8 λεπτά.
- Αφήστε τα να κρυώσουν και ρίξτε από πάνω SPLENDA Άχνη για διακόσμηση.
Συμβουλή:
-Μπορείτε να προσθέσετε 50γρ κακάο για να φτιάξετε σοκολατένια μπισκότα!