Μερίδες 8
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά και 2 ώρες για να παγώσει η ζύμη
Χρόνος μαγειρέματος: 30-35 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. μαργαρίνη
- 3 αυγά
- 25 γρ. SPLENDA Άχνη
- 800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 10 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 1 γρ. βανίλια
- 2-3 μήλα κομμένα σε φέτες (μπορούν να αντικατασταθούν από Jok’n’al Spiced Apple and Sultana Topping)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη SPLENDA Άχνη. Ρίχνετε ένα ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα. Τέλος προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια λεία ζύμη.
2.Ξεκουράζετε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες.
Κατόπιν χωρίζετε τη ζύμη σε δύο μέρη και ανοίγετε 2 φύλλα πάχους 5 εκ. το καθένα.
3.Απλώνετε το ένα φύλλο σε μια βουτυρωμένη φόρμα , γεμίζετε με τα μήλα κομμένα σε ροδέλες ή με το Jok’n’al Spiced Appleand Sultana Topping και καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο το οποίο τρυπάτε με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία.
4.Ψήνετε τη μηλόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά.