Συστατικά
2 τορτίγιες
2 αυγά
100 γραμμάρια σάλτσα Pico de Gallo
100 γραμμάρια σάλτσας Σάλτσα Βέρντε
1 Λάιμ
1/2 κρεμμύδι κόκκινο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Κόψτε το κόκκινο κρεμμύδι σε φέτες. Βάλτε 2 τορτίγιες στον προθερμασμένο φούρνο, ψήστε τις για λίγα λεπτά έως ότου γίνουν τραγανές. Στο μεταξύ τηγανίστε δύο αυγά σε ένα τηγάνι. Οταν οι τορτίγιες είναι έτοιμες απλώστε στη μια την πράσινη σάλτσα και στην άλλη την κόκκινη. Προσθέστε στην κάθε τορτίγια από ένα αυγό. Πασπαλίστε με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και χυμό λάιμ στην ποσότητα που θέλετε. Εάν θέλετε να κάνετε το γεύμα πιο πλούσιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψητή τορτίγια κομμένη σε τρίγωνα αντί για κλασικό ψωμί.