Συστατικά
Για τη σαλάτα:
1 συσκευασία GOYA μαύρα φασόλια
1 συσκευασία GOYA κόκκινα φασόλια
1 συσκευασία GOYA ρεβύθια Βιο
1 αγγούρι
1 κόκκινη πιπεριά
2 κ.σ. κόλιανδρο
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές της σούπας κόκκινο ξύδι
μείγμα λαχανικών σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα μαύρα φασόλια, τα ρεβίθια, τα κόκκινα φασόλια, τα κομμάτια αγγουριού, την πιπεριά και το κόλιανδρο.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το ξύδι,τη σκόνη μείγμα λαχανικών και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε αργά το ελαιόλαδο, χτυπώντας συνεχώς, μέχρι να αναμειχθεί καλά.
Ρίχνουμε το ντρεσινγκ πάνω από το μείγμα φασολιών. Ανακατεύουμε καλά για να πάει παντού!
Καλή σας όρεξη!!!