ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ) :
- 250 γρ κιμά μοσχάρι
- 100 γρ καλαμπόκι βρασμένο
- 100 γρ μαύρα φασόλια ολόκληρα
- 200 γραμμαρια cheddar τριμμενο
- 6 κ.σ. Σάλτσα Pico de Gallo
- ½ κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο
- αλάτι , πιπέρι
- ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Σοτάρουμε το κιμά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του .
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα .Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι και τα μαύρα φασόλια και αλατοπιπερώνουμε . Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα και αφού κρυώσει ρίχνουμε μέσα την σάλτσα μεξικάνα κασέρα και το τσένταρ .
Παίρνουμε τις τορτίγιες και απλώνουμε τον κιμά στην μισή επιφάνεια της τορτίγιας .
Τυλίγουμε τις τορτίγιες και τις ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσάφι χρώμα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς .
Κόβουμε και σερβίρουμε.