ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ

ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ) :

  • 250 γρ κιμά μοσχάρι
  • 100 γρ καλαμπόκι βρασμένο
  • 100 γρ μαύρα φασόλια ολόκληρα
  • 200 γραμμαρια cheddar τριμμενο
  • 6 κ.σ. Σάλτσα Pico de Gallo
  • ½ κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο
  • αλάτι , πιπέρι
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σοτάρουμε το κιμά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του .

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα .Όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε μέσα το καλαμπόκι και τα μαύρα φασόλια και αλατοπιπερώνουμε . Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα και αφού κρυώσει ρίχνουμε μέσα την σάλτσα μεξικάνα κασέρα και το τσένταρ .

Παίρνουμε τις τορτίγιες και απλώνουμε  τον κιμά στην μισή επιφάνεια της  τορτίγιας .

Τυλίγουμε τις τορτίγιες και τις ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσάφι χρώμα  σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς .

Κόβουμε και σερβίρουμε.

ΡΟΛΑ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΣΟΛΩΜΟΥ
Το καλάθι μου
Αγαπημένα
Είδατε πρόσφατα
Κατηγορίες