MUFFINS ΜΕ ΑΠΟΞ. ΦΡΟΥΤΑ

MUFFINS ΜΕ ΑΠΟΞ. ΦΡΟΥΤΑ

Μερίδες 9

Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15-20 λεπτά

ΥΛΙΚΑ

  • 210 γρ. αλεύρι
  • 9 κουταλιές της σούπας SPLENDA Άχνη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 25 γρ. γραμμάρια θρυμματισμένο καρύδι
  • 100 γρ. αποξηραμένη μαύρη σταφίδα (μπορεί να αντικατασταθεί από αποξηραμένα κράνμπερυ)
  • 150 ml άγλυκος χυμός πορτοκαλιού
  • 5 κουταλιές της σούπας φρέσκο τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κουταλιά της σούπας + 1 κουταλάκι του γλυκού μαργαρίνη χαμηλών λιπαρών, λιωμένη
  • 1 αυγό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 ° C / 200 ° C.
2. Τοποθετείστε 9 χάρτινες φόρμες muffin στο ειδικό σκεύος φούρνου για muffin.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη SPLENDA Άχνη, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα, και την κανέλα. Προσθέτετε στο μείγμα τα καρύδια και τις αποξηραμένες σταφίδες και ανακατεύετε καλά.
4. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε το χυμό πορτοκαλιού, το φρέσκο τυρί κρέμα, τη μαργαρίνη, καθώς και τα αυγά.
5. Προσθέτετε το υγρό μίγμα στο ξηρό μίγμα και ανακατεύετε απαλά μέχρι να αποκτήσει ομοιογένεια. Κατόπιν γεμίζετε τις χάρτινες φόρμες για muffin με ίση ποσότητα μίγματος.
6. Ψήνετε για 15 με 20 λεπτά. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε το χρόνο ψησίματος με το ακόλουθο τεστ: Βυθίστε στο κέντρο ενός muffin μια οδοντογλυφίδα. Αν βγει καθαρή, τα muffins είναι έτοιμα.
7. Αφήστε τα muffins να κρυώσουν για 5 λεπτά και τότε αφαιρέστε τα από τη φόρμα ψησίματος.

 

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
My Cart
Wishlist
Είδατε πρόσφατα
Categories