ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΤΣΙΛΙ

ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ ΤΣΙΛΙ

Ένα μεξικάνικο τσίλι που δίνει μια εορταστική νότα σε κάθε μπολ! Σε αυτή την εύκολη συνταγή, ο κιμάς αναμειγνύεται με μίγμα μπαχαρικών για Taco,κρεμμύδια, GOYA® Μαύρα φασόλια, καλαμπόκι, σάλτσα ντομάτας και GOYA® Pico de Gallo .Πριν το σερβίρουμε, γαρνίρουμε με τυρί και sour cream για επιπλέον γεύση.

Υλικά
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
½ κ. σούπας πολτό σκόρδου
½ κιλό άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς
35gr Taco μίγμα μπαχαρικών
1 κύβο από ζωμό κοτόπουλο
1 συσκευασία GOYA® μαύρα φασόλια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα
220 gr ντοματοπολτό
1 κούπα GOYA® σάλτσα Pico de Gallo
1 συσκευασία καλαμπόκι , στραγγισμένο και ξεπλυμένο
1 κ. γλυκού πιπέρι καγιέν

Προαιρετικά: τριμμένο τυρί τσένταρ και sour cream(ξινόκρεμα)

Εκτέλεση

-Σε μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τον πολτό σκόρδου και τα γυρίζουμε περίπου για 5 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Βάζουμε και τον κιμά σπάζοντας τον σε μικρά κομμάτια και τον μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει.

-Ρίχνουμε το μίγμα μπαχαρικών για τάκος, στον κιμά και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού. Βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά στην κατσαρόλα. Μόλις αρχίσουν να παίρνουν βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά, καλύπτουμε και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά. Αν το θέλουμε πιο πικάντικο προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν και μαγειρεύουμε για επιπλέον 5 λεπτά.

-Γαρνίρουμε με τριμμένο τυρί και sour cream (ξινόκρεμα) εφόσον επιθυμούμε

ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ & ΣΠΟΡΟΥΣ CHIA
ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΚΤΟ
Το καλάθι μου
Αγαπημένα
Είδατε πρόσφατα
Κατηγορίες