Η ATFLYA ΕΠΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1959 στο Χαλάνδρι και έκτοτε εμπορεύεται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, τσάι, μεξικάνικα και άλλα είδη διατροφής σε όλη την Ελλάδα.

Το βασικό αντικείμενο δραστηριότητας της AT FLYA είναι η εισαγωγή και διανομή τσαγιού ,μεξικάνικων και άλλων τροφίμων εξαιρετικής ποιότητας.

Οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα που χρησιμοποιούν για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση τα προϊόντα μας, καθώς και οι καταξιωμένες στο χώρο των τροφίμων εταιρείες, από τις οποίες προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας αποτελούν εγγύηση των προϊόντων που διαθέτουμε.
Η προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της ,την οδήγησαν στο να υποστηρίζεται από μία έμπειρη και πολυδύναμη ομάδα πωλητών χονδρικής και λιανικής και να στοχεύει στην διαρκώς αυξανόμενη εξέλιξη των υπηρεσιών της.

Αυτή τη στιγμή εισάγει και διανέμει σε όλη την Ελλάδα προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού μεταξύ των οποίων:

ahmad-tea

Ahmad Tea London

Μοναδικοί κωδικοί προϊόντων με πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων και αρωμάτων που δεν ``μένουν`` μόνο στην εξαιρετική τους ποιότητα, αλλά και στην υπέροχη εξωτερική συσκευασία. Η γκάμα μας διαθέτει πάνω από 48 διαφορετικούς κωδικούς σε μαύρο, πράσινο και φυσικά ροφήματα χωρίς καφεΐνη.
Η εταιρεία Ahmad είναι η 5η μεγαλύτερη εταιρεία τσαγιού παγκοσμίως και ανάμεσα στις τρείς πρώτες σε Ρωσία, Ουκρανία και σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ παράλληλα είναι leader στη βρετανική αγορά στην κατηγορία των δώρων (μεταλλικές συσκευασίες, κασετίνες κ.α.). Τέλος είναι μέλος της ένωσης για το ηθικό εμπόριο του τσαγιού (Ethical Tea Partnership - ETP) και πιστοποιημένη κατά ISO 14001.

Casa Serrano,Sinnack Snacks, El Yucateco, San Marcos ,Del Sol, La Sierra.

Τα καλύτερα συστατικά της μεξικάνικης κουζίνας βρίσκονται σε όλα τα προϊόντα που εισάγει η εταιρεία μας. Αυθεντικές πικάντικες σάλτσες, νόστιμα φασόλια, καυτερές πιπεριές, τάκος, τορτίγιες αλευριού, με ντοματα, με σπανάκι ,ολικής αλέσης, πολύσπορη με λιναρόσπορο, τορτίγια τσιπς σε 4 γεύσεις και άλλα προϊόντα delicatessen. Για την παρασκευή μπουρίτος (τυλιχτά σάντουιτς), τάκος, εντσιλλάδας ,νάτσος με τη γέμιση της αρεσκείας σας.

splenda

Splenda

Γλυκαντική ουσία που προέρχεται από ζάχαρη ζαχαροκάλαμου και ταυτόχρονα η μοναδική που ψήνεται και δεν αλλοιώνει τη γεύση του καφέ ή του τσαγιού. Είναι κατάλληλη για δίαιτα και διαβητικούς και ασφαλής για όλες τις ομάδες πληθυσμού (παιδιά, εγκύους κτλ.)

jok-n-ali

Jok’n’al

Jok’n’al: σειρά μοναδικών προϊόντων η οποία περιλαμβάνει μαρμελάδες, σάλτσες, σιρόπια και αρωματικά συνοδευτικά που παρασκευάζονται με Splenda κατάλληλα για δίαιτα και διαβητικούς.

Οι Πελάτες Μας